Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Promotiewagens

Promotiewagen

Een promotiewagen, ook wel reclamewagen genoemd is een gesloten aanhangwagen met 50 millimeter dikke sandwichpanelen. Een promotietrailer is goed in te zetten bij evenementen, markten en braderieën. Uw producten komen goed tot uiting in de promotiewagen waarmee u uw verkoopkansen vergroot. Uw product of dienst nog nooit zo zichtbaar geweest dan met een reclamewagen.

Promotiewagen kopen

Een promotiewagen kopen is geen alledaagse bezigheid. Bij PAK Aanhangwagens begrijpen we dit al te goed en daarom denken wij graag met u mee. Samen met onze speciaalbouw vakmensen kijken we vervolgens graag samen verder om een totaalplan te maken. Een promotiewagen kopen bij PAK Aanhangwagens geeft u zekerheid van een betrouwbaar en eerlijk verhaal. Wij staan voor kwalitatieve reclamewagens tegen een goede prijs.

Promotiewagens van PAK Aanhangwagens

Met een reclamewagen van PAK Aanhangwagens heeft u een echte eyecatcher in handen. U zult  een graag geziene gast zijn op een markt, braderie of evenement waar bezoekers niet meer omheen kunnen. De standaard uitvoeringen zijn al zeer compleet maar u kunt de promotietrailer desgewenst naar eigen smaak laten bouwen. Kiest u voor een promotietrailer met de wielen onder de laadvloer of kiest u voor een verzonken laadvloer waardoor u uw bezoekers goed kunt bedienen vanaf de wagen. Wenst u verder nog accessoires aan de binnenkant van de wagen of vindt u een neergaande klep aan de achterkant een toegevoegde waarde dan is dit allemaal mogelijk.

Onderhoud

Door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw promotiewagen wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw promotiewagen. Dit zorgt ervoor dat uw reclamewagen langer mee gaat en dat u en uw klanten niet in onveilige situaties terecht komt. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.