Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Aanbiedingen

Voordelig op weg met aanhanger aanbieding

Afhankelijk van waar u uw nieuwe aanhangwagen koopt, kan de aanschaf ervan behoorlijk in de papieren lopen. En als prijsbewuste consument wilt u natuurlijk liever het laagst mogelijke bedrag betalen. Dan heeft PAK Aanhangwagens precies wat u zoekt. In ons assortiment trailers hebben wij namelijk allerlei modellen op voorraad die wij met korting verkopen. Als u op zoek bent naar een aanhangwagen die als aanbieding te koop staat, slaagt u bij ons dan ook gegarandeerd. PAK Aanhangwagens is de specialist op het gebeid van aanhangwagens en paardentrailers. Als u op zoek bent naar aanhangwagens in Zuid Holland voor een lage prijs bent u van harte welkom!

Aanhangwagen in promotie van diverse merken

De voorraad afgeprijsde aanhangers is van net zulke hoge kwaliteit als de exemplaren die wij voor de eigenlijke nieuwprijs verkopen. Het is dus niet zo dat u met de aanschaf van een trailer in de aanbieding een wagen koopt waaraan iets mankeert of ontbreekt. U hoeft maar naar de aanbiedingen te kijken om te constateren dat het om aanhangwagens van gerenommeerde fabrikanten gaat en dat alle soorten en merken vertegenwoordigd zijn. Wij hebben onder meer aanhangers van Anssems, Easyline, Hulco, Humbaur, Ifor Williams, Loady, Proline en Saris als aanbieding direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast vindt u incidenteel afgeprijsde nieuwe exemplaren van andere kwaliteitsmerken, zoals een Woodford gesloten autotrailer of Cheval Liberté paardenaanhangwagen. We kunnen voor meerdere aanhangers een laag bedrag vragen, doordat wij in samenwerking met andere trailerverkopers een collectief inkoopbeleid hebben opgezet. Hierdoor bent u bij ons aan het juiste adres voor een scherpe aankoopbedrag, en in veel gevallen dus een regelrechte aanbiedingsprijs.

Aanhanger aanbieding met duurzaam ontwerp

Ons doordachte inkoopbeleid heeft positieve gevolgen voor uw portemonnee, want wij zorgen ervoor dat u geld overhoudt. De aanhangwagens zelf voldoen verder op alle punten aan de eisen die de eraan mogen worden gesteld. Dat betekent dat u de keuze heeft uit duurzame en sterke aanhangers, die gebouwd zijn voor intensief gebruik en verkrijgbaar zijn in verschillende gewichtsklassen. Omdat de meeste ervan in de laatste jaren op de markt zijn gebracht, heeft u nog lange tijd plezier van uw aanbiedingstrailer. Het materiaalgebruik draagt daar zijn steentje aan bij. Er zijn afgeprijsde aanhangwagens met een bak gemaakt van bijvoorbeeld polyester, aluminium, PPL, betonplex of hout. Onder de aanbiedingen bevinden zich nieuwe en gebruikte aanhangers. Bij die laatste groep betreft het zogeheten demowagens. Deze hebben enige tijd bij ons in de showroom gestaan en zijn recentelijk vervangen door nieuwe showmodellen.

Altijd passende aanhanger in promotie

Bij de aanschaf van een trailer is het natuurlijk belangrijk dat deze zich 100% leent voor uw hobby of werk. Daartoe kunt u allereerst selecteren op basis van bakopbouw en gewicht. Wij hebben bijvoorbeeld gesloten aanhangers voor het vervoer van paarden, auto’s en producten die afhankelijk zijn van vries- of koeltransport. Daarnaast zijn er dichte wagens in de aanbieding die u voor meerdere doeleinden kunt inzetten. Het assortiment open modellen bestaat onder andere uit bakwagens uitgevoerd als enkelassers en tandemassers, plateauaanhangers, kippers en auto- en machinetransporters. Vanzelfsprekend kunnen we alle aanbiedingen uit voorraad leveren. Het aantal beschikbare exemplaren per model is soms evenwel beperkt. In dat geval is snel beslissen dus geboden en uiteraard is het altijd mogelijk u hierbij van goede raad te voorzien.

Accessoires bij aanhangwagen aanbieding

Om ervoor te zorgen dat uw aanhanger alle features heeft die u zoekt, kunt u er extra’s in allerlei soorten en maten bij kopen. De meeste fabrikanten hebben voor elk type en model een aantal opties beschikbaar, en bij promotietrailers is dat niet anders. Het aanbod omvat accessoires als spanbanden, ladingnetten, vlakzeilen, elektrische lieren, reservewielen, steunpoten, oprijplaten, voorrekken, touwhaken, sjorogen, deur- en disselsloten en extra sterke ledverlichting voor bij het achteruitrijden. Bij sommige merken en uitvoeringen kan de bodem van uw aanhanger in promotie zelfs worden vervangen door een aluminium traanplaatvloer. Voor paardentrailers verkopen wij bovendien ook een voordelig geprijsde camera om uw paard of paarden tijdens het vervoer in de gaten te houden. Uw smartphone of tablet fungeert daarbij als monitor.

Koop uw aanhangwagen in promotie online

PAK Aanhangwagens is met een grote voorraad aanhangwagens te koop tegen scherpe prijzen al ruim 50 jaar dé specialist op het gebied van aanhangwagens voor zowel verkoop als verhuur. Een groot verschil met toen is dat u tegenwoordig niet meer onze showroom hoeft te bezoeken, maar gemakkelijk via de website kan bestellen. Talloze tevreden klanten zijn u hierbij reeds voorgegaan. Is het niet vanwege het brede aanbod en de lage prijzen, dan komt het wel door onze handige bezorgdienst. Bij het online kopen van een aanbiedingsaanhanger kan bij het afrekenen namelijk worden aangegeven of en waar u de trailer afgeleverd wilt hebben. Besluit u via internet te bestellen en verder gebruik te maken van onze website, dan stemt u in met onze cookies. Wilt u meer weten over onze cookie-instellingen? U vindt een uitgebreide toelichting op de disclaimer-pagina.