LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Transporters

Transporters voor alle soorten machines

Veel verschillende machines en voertuigen hebben een eigen vorm van transport nodig. PAK Aanhangwagens biedt een ruimt assortiment aan transport trailers aan. Onder andere machinetransporter, autotransporter en motortrailers zijn zeer populair. In onze showroom in Schore is een ruim aanbod aan verschillende transportoplossingen te vinden.

Machinetransporters voor alle soorten machines

Met een machinetransporter vervoert u rollend materieel, waarmee niet op eigen gelegenheid tussen het overige verkeer mag worden gereden. Vaak gaat het dan om industriële installaties, machines en landbouw- en andere werkvoertuigen. Afhankelijk van wat deze wegen, kunt u daar bijvoorbeeld een kantelbare tandemas machinetransporter inzetten. Deze trailers staan ook wel bekend als diepladers of multitransporters. Bij PAK Aanhangwagens kunt u kiezen uit een gevarieerd assortiment open en overkapte machinetransporter tandemassers. De dubbelassers vormen onder dit type aanhanger verreweg de grootste groep.

Motortrailer voor crossmotoren en grote motoren

Een motortrailer is een aanhanger waarmee een motor of meerdere motoren vervoerd kunnen worden. Voor de transport van uw motor is de motortrailer de meest ideale en slimste oplossing.  Heeft u regelmatig een motorcross wedstrijd of neemt u graag uw motor mee op vakantie en wilt u deze zo comfortabel mogelijk mee kunnen nemen? Voor ieder type motorrijder is er een motor trailer verkrijgbaar. Er zijn motoraanhangers verkrijgbaar voor het transport van één, twee of drie motoren, motorfietsen of scooters. PAK Aanhangwagens bied een ruim assortiment om elke motorrijder een passend aanbod te geven. PAK Aanhangwagens levert de beste kwaliteit motortrailers waarmee u veilig op weg kunt.

Autotransporters bij PAK Aanhangwagens

Een aanhangwagen speciaal ontwikkeld voor auto transport is de autotransporter, ook wel autoambulance genoemd. Met deze autoambulance kunt u uw occasion, klassieker, racewagen, kapotte auto of auto vervoeren van A naar B. Het belangrijkste is dat u op een gemakkelijk manier uw voertuig kunt vervoeren met een transporter die fijn achter de auto hangt. Over het algemeen zijn autotransporters voorzien van oprijplaten die in of onder de wagen zijn opgeborgen waardoor u uw voertuig zonder problemen kunt opladen.

PAK Aanhangwagens heeft een ruim aanbod autotransporter aanhangwagen te koop maar het is ook mogelijk om voor uw auto transport een transporter te huren. U treft een groot aanbod gerenommeerde merken in verschillende soorten en maten aan, direct uit voorraad leverbaar. De autotransporters die u bij PAK Aanhangwagens treft, voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Soorten autotransporters

Een autotransporter is er in vele maten en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een autoambulance met lier, maar ook voor een kantelbare autotransporter. Wij beschikken over autotransporters met oprijplaten of met een vaste oprijklep. Het assortiment is zo ruim dat er voor elke toepassing een geschikte autoambulance is. En zo niet dan maken onze speciaalbouw vakmensen auto aanhangers op maat. Een autotransporter kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid, weet u nog niet welk type oplegger u moet kiezen, dan denken wij graag met u mee. Een bezoek aan onze showroom is daarom de moeite waard zodat u alle modellen kunt testen.

 

 

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Deze pagina vindt u hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.