Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Beurswagens

Beurswagen

Bent u regelmatig een exploitant van beurzen of evenementen dan bent u met een beurswagen van alle gemakken voorzien. Met een beurswagen heeft u een publiekstrekker in handen waarmee uw bedrijf goed naar voren komt tijdens beurzen en evenementen. De beurswagen is een gesloten aanhangwagen met diverse opties erin verwerkt, zoals open slaande deuren of een podium trap. De beurswagen is in feite rijdende reclame voor bedrijven waar men hedendaags veel aandacht voor heeft.

Speciaalbouw beurswagen

PAK Aanhangwagens heeft een deskundig speciaalbouw team met veel ervaring. De afgelopen jaren is de vraag naar speciaalbouw aanhangwagens flink toegenomen. Dit geldt ook voor de vraag naar beurs aanhangwagens in combinatie met speciaalbouw. Bedrijven willen zich steeds meer profileren tijdens een beurs of evenement waardoor een standaard beurs aanhangwagen niet altijd meer voldoet aan de wensen. Wanneer u bij PAK Aanhangwagens in de showroom bent, nemen wij de tijd voor u om te kijken naar alle mogelijkheden voor een gewenste beurs aanhangwagen. Belangrijke zaken die aan bod komen zijn:

  • Afmetingen en gewicht
  • Inrichting en uitstraling van binnen- en buitenkant
  • Extra opties
  • Reclame uitingen voor op de beurs aanhangwagen

Niks is te veel voor PAK Aanhangwagens. Uw wensen en behoeftes zetten wij om in een complete beurs aanhangwagen die van alle gemakken is voorzien. Laat u op deze pagina vast inspireren door de vele mogelijkheden van onze beurswagens.

Beurswagen leasen

PAK Aanhangwagens biedt u de mogelijkheid om een beurs aanhangwagen aan te schaffen op basis van lease. Dit zorgt ervoor dat u niet direct wordt geconfronteerd met een grote investering. Meer weten over de lease mogelijkheden? Bekijk dan onze speciale lease informatie pagina.

Onderhoud

Is uw beurs aanhangwagen toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw beurs aanhangwagen onderhouden is het mogelijk om een vervangende remorque mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland (Nederland). Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle op ongeveer een half uur rijden van Antwerpen.