Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Leswagens

Leswagens te koop

Een lesaanhangwagen is speciaal ontwikkelde aanhanger voor rijscholen. De lesaanhanger is verkrijgbaar met een vaste opbouw of met een huifopbouw. Onze lesaanhangers voldoen aan de CBR normen en dus aan alle eisen voor examens en lessen met een aanhangwagen.

CBR normen

Een rijschool aanhangwagen moet voldoen aan bepaalde eisen om officieel gebruikt te mogen voor BE examens en lessen. Hierbij kan gedacht worden aan bepaalde afmetingen en laadvermogen. De lesaanhangwagens van PAK Aanhangwagens voldoen aan deze eisen. Wilt u mee weten over de eisen van een lesaanhanger? Bekijk dan de website van het CBR.

Type lesaanhangers

PAK Aanhangwagens levert diverse soorten lesaanhangers:

  • Wagen met vaste opbouw
  • Wagen met huifopbouw

Een lesaanhangwagen met vaste opbouw kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Het is mogelijk om de achterkant te voorzien van deuren of een achterklep. Het voordeel van een achterklep is dat u de wagen ook kunt gebruiken voor het vervoeren van andere goederen zoals motoren. Daarnaast is deze lesaanhanger uit te voeren in diverse hoogtes. Om uw bedrijf extra zichtbaarheid te geven is het mogelijk om de lesaanhanger te bestikkeren met uw eigen logo of reclame. Dit zorgt voor extra promotie van uw rijschool.

Een lesaanhangwagen met huifopbouw is een goedkopere variant lesaanhanger. Ook deze wagen is verkrijgbaar in diverse hoogtes en het is mogelijk om een eigen kleur te kiezen voor uw huif. Om het nog persoonlijker te maken kan er ook gekozen worden voor een huif met reclame van uw bedrijf.

Heeft u extra of speciale wensen voor uw lesaanhangwagen? Ook dat is mogelijk bij PAK Aanhangwagens. Samen met onze speciaalbouw vakmensen zullen we kijken naar uw wensen om uw lesaanhanger te maken zoals u het wilt.

Onderhoud

Ook uw lesaanhangwagen heeft onderhoud nodig. Mede door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw lesaanhanger goed wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Door het regelmatige gebruik van uw wagen adviseren wij om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen. Dit zorgt ervoor dat uw lesaanhangwagen langer mee gaat en dat u en uw klanten niet in onveilige situaties terecht komt. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.