Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Podiumwagens

Podiumwagen

Een podiumwagen is een gesloten aanhangwagen met sandwichpanelen van 50 millimeterm dik. Een wagen is voor veel doeleinden in te zetten. Denk aan evenementen zoals een braderie of concert, waarbij u een band of artiest heeft uitgenodigd. Een podiumwagen zorgt ervoor dat het optreden overdekt kan plaatsvinden.

Podiumwagens van PAK Aanhangwagens

Met een podiumwagen van PAK Aanhangwagens heeft u een echte eyecatcher in handen. U zult  een graag geziene gast zijn op een evenement waar bezoekers niet meer omheen kunnen. De standaard uitvoeringen zijn al zeer compleet maar u kunt de podiumtrailer desgewenst naar eigen smaak laten bouwen. PAK Aanhangwagens heeft de expertise om dit voor u te realiseren. Wellicht wilt u een uitklapbare trap of meerdere trappen of openslaande deuren op uw podiumtrailer dan is dat mogelijk. Als finishing touch kunt u ook kiezen voor mooie bedrijfsreclame op de wagen voor extra zichtbaarheid van uw bedrijf. Wij bespreken graag samen met u uw wensen om uw podiumtrailer zo te maken dat die helemaal naar wens is.

Podiumwagen kopen

Een podiumwagen kopen is geen alledaagse bezigheid. Bij PAK Aanhangwagens begrijpen we dit al te goed en daarom denken wij graag met u mee. Samen met onze speciaalbouw vakmensen kijken we vervolgens graag samen verder om een totaalplan te maken. Een podiumwagen kopen bij PAK Aanhangwagens geeft u zekerheid van een betrouwbaar en eerlijk verhaal. Wij staan voor kwalitatieve wagens tegen een goede prijs.

Onderhoud podiumwagen

Is uw podiumtrailer toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Aangezien veiligheid voorop staat raden wij u aan om jaarlijks uw podiumtrailer te laten onderhouden. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.