Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Presentatiewagens

Presentatiewagen

Een presentatiewagen behoort tot de categorie gesloten aanhangwagens. De opbouw van deze wagen is identiek aan de opbouw van een podiumwagen, namelijk met 50 millimeter dikke sandwichpanelen. De wagen is voor diverse doeleinden in te zetten. Hierbij kan gedacht worden aan een rijdende showroom waarbij u uw producten gaat promoten bij uw potentiële en huidige klanten. Daarnaast is een presentatiewagen goed in te zetten bij evenementen, markten en braderieën. Uw producten komen goed tot uiting in de presentatie aanhangwagen waarmee u uw verkoopkansen vergroot.

Inrichting- en opbouw mogelijkheden

Een presentatiewagen is geheel naar wens in te richten. Kiest u voor een wagen met de wielen onder de laadvloer of kiest u voor een verzonken laadvloer waardoor u uw bezoekers goed kunt bedienen vanaf een plezierige hoogte. Wenst u verder nog accessoires aan de binnenkant van de wagen of vindt u een neergaande klep aan de achterkant een toegevoegde waarde, dan is dit allemaal mogelijk. De belangrijkste eigenschap van de presentatiewagen is dat u kunt doen wat u in gedachte heeft. Bespreek samen met onze speciaalbouw specialisten de mogelijkheden om te kijken welke opties nodig zijn voor uw wagen.

leasen

Voor de aanschaf van een presentatiewagen moet u goed te tijd nemen. Een flinke investering voor een wagen waarbij u de komende jaren mee vooruit wilt. Gezien de investering is het bij PAK Aanhangwagens mogelijk om te leasen. Bent u benieuwd naar de leasemogelijkheden, kijk dan verder op de lease pagina.

Onderhoud

Door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw presentatiewagen wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw wagen. Dit zorgt ervoor dat uw aanhangwagen langer mee gaat en dat u en uw klanten niet in onveilige situaties terecht komt. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.