Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Surfaanhangwagens

Hét adres voor surfaanhangers in Zeeland

Het vervoer van surfplanken kan op diverse manieren gebeuren. De meest praktische oplossing is echter om hiervoor een surfaanhangwagen te gebruiken. Surfaanhangwagens zijn uitgerust met speciale features, die een veilig transport garanderen. Voordat u een surftrailer aanschaft, moet duidelijk zijn welke afmetingen en eigenschappen u nodig heeft. PAK Aanhangwagens is het juiste adres voor het kopen van een surf aanhanger. Dit kan via onze website of in de showroom.

Surf aanhangwagen heeft veel voordelen

Zeker als u lang onderweg bent naar uw favoriete surfbestemming, is een surfwagen een uitstekende aanwinst. Het op het dak van de auto plaatsen van een surfplank is namelijk niet ideaal. Doordat u hiervoor spanbanden nodig heeft, kunnen er lelijke strepen op het surfboard ontstaan en ook schade aan de het autodak en de lak is niet uitgesloten. Daarnaast kan de wind onder het surfboard komen en zorgt het geklapper van spanbanden op de plank en het dak voor onaangename herrie. Verder moet u er maar op vertrouwen dat de lading op uw dak niet gaat schuiven. Met een gesloten surfaanhanger hoeft zich geen zorgen te maken om bovenstaande scenario’s. Een bijkomend voordeel is dat uw surfplank en -spullen onderweg, tijdens rustpauzes en overnachtingen en natuurlijk op de plaats van bestemming goed beveiligd en beschermd zijn.

Kant-en-klare surfwagen van Easyline

Heeft u voor uw surfschool, surfclub of als particuliere surfliefhebber op korte termijn een surfaanhangwagen nodig? Dan kunt u bij ons een exemplaar bestellen dat rechtstreeks uit de Easyline-fabriek komt. Het Zweedse Easyline bouwt surftrailers voor een scherpe prijs en met ontwerpen die eenvoudig zijn te customizen. Wij kunnen onder andere een gesloten enkelasser van 750 kg met of zonder zijdeur leveren. Dit model heeft een laadvermogen van 415 kg en een vloerhoogte van 45 cm. De buitenmaten zijn 450x174x203 cm, wat voor de binnenkant de bak neerkomt op een lengte, breedte en hoogte van 300x150x150 cm. Hiermee leent deze surf aanhanger zich voor gangbare wind- en kitesurfplanken, korte longboards en shortboards. De standaardfeatures omvatten een waterdichte constructie bestaande uit vuil afstotende en onderhoudsvriendelijke PPL-wanden, een ALKO-as en nieuw type V-disssel voor optimaal wegcomfort en een bodemplaat voorzien van een antisliplaag en extra ondersteuning. Desgewenst kan de aanhangwagen worden uitgebreid met interne ledverlichting, cargorails met cargostangen, steunpoten, kentekenplaatklemmen, een achterklep, antidiefstalslot, reservewiel en/of neuswiel.

Surfaanhanger op maat laten maken

Mochten de opties die Easyline aanbiedt voor uw surftransport niet voldoende zijn, dan kunt u ook kiezen voor speciaalbouw. Wij ontwikkelen en assembleren dan een surf aanhangwagen in onze werkplaats. In het voortraject geeft u aan welke afmetingen en eigenschappen u wenst. Er is met maatwerk veel mogelijk, zolang het uiteindelijke ontwerp maar binnen de kaders van de RDW-normen blijft. Naast afwijkende binnen- en buitenmaten kunt u ook voor bepaalde bakfeatures kiezen, zoals ventilatieroosters in het dak of de wanden. Dergelijke luchtroosters maken natte surfkleding minder vatbaar voor schimmelvorming. Wanneer u incidenteel naar surfspots afreist, kunt u overigens ook een geschikte aanhanger in onze verhuur vinden.

In- en verkoop gebruikte surfaanhangwagens

PAK beschikt over een gevarieerd tweedehandsaanbod. Of daar een surf aanhanger tussen staat, hangt uiteraard af van wat wij recent hebben binnengekregen. Maar heeft u niet direct een exemplaar nodig, dan kan het lonend zijn om regelmatig onze occasions door te nemen. Zowel voor nieuwe als gebruikte aanhangwagens kunnen wij een leasecontract met u afsluiten. De aankoopprijs en uw budget zijn medebepalend voor de leaseperiode. Heeft u zelf een surfwagen te koop die u niet meer gebruikt? Wij staan altijd open voor overname door inkoop of inruil van surfaanhangers die zich nog in goede staat bevinden. Voor een eerste indruk zien we graag foto’s van de banden, binnen- en buitenkant van de laadbak en het chassis. Mochten deze onze interesse wekken, dan vragen wij u om bij ons langs te komen voor een nadere inspectie en eventueel overnamebod.

Onderhoud van surfaanhangwagen

Met diverse surflocaties in watersportprovincie Zeeland vlakbij, bent u bij PAK ook aan het juiste adres voor het onderhoud van surftrailers. We voeren kleine en grote reparaties uit en u kunt bij ons ook terecht voor onderhoud. Bij regelmatig gebruik van uw surfaanhanger voorkomt u met een jaarlijkse controle grotere reparaties in de toekomst. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken we de remmen, verlichting, assen, opbouw en het chassis na. Onderhoud verlengt de levensduur van uw aanhanger en verhoogt de verkeersveiligheid. Wilt u een controlebeurt laten uitvoeren of een surf aanhangwagen kopen, laten repareren of bouwen? Maak een afspraak via onze website of gebruik e-mail, de telefoon of social media.