Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Verkoopwagens

Verkoopwagen

Een verkoopwagen is een gesloten aanhangwagen die u vaak tegenkomt op markten, braderieën en evenementen.  Het belangrijkste doel van de marktwagen is het verkopen van uw producten. Daarnaast is het een manier van reclame maken die u met weinig inzet kan realiseren. Een veel voorkomende marktwagen is de frietwagen, broodjeswagen of loempiawagen. Dit zijn vaak de kleine verkoopwagens met een standaard inrichting. De kleine verkoopwagens nemen weinig ruimte in en zijn vaak makkelijk verplaatsbaar. Overige veelvoorkomende marktwagens zijn:

  • Viswagen
  • Kaaswagen
  • Notenwagen
  • Kip verkoopwagen

Diversiteit aan verkoopwagens

Aangezien u als ondernemer uw marktwagen dagelijks gebruikt is het van belang dat hij geheel naar wens wordt gemaakt. Het diversiteit aan marktwagens is zo groot dat er over het algemeen geen standaard model is. Het is geheel afhankelijk wat u wilt verkopen in uw marktwagen waardoor er vaak wordt gekeken naar maatwerk. Bent u op zoek naar een kleine verkoopwagen of juist een grote uitvoering? Is één verkoopklep voldoende of wenst u liever aan twee kanten een klep. Afhankelijk van uw werkzaamheden zal een keus gemaakt worden welke type wagen voor u geschikt is.

Verkoopwagens bij PAK Aanhangwagens

Bij PAK Aanhangwagens is alles mogelijk. Wij kunnen al uw wensen voor een verkoopwagen realiseren. PAK Aanhangwagens levert verkoopwagens in enkelas en in tandemas modellen waarbij er nog gekozen kan worden tussen een model waarbij de wielen onder de vloer liggen of een model met wielkasten. Wij bespreken graag met u de wensen zodat uw verkoopwagen geheel naar wens geleverd kan worden.

Onderhoud

Heeft u een marktwagen die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw wagen jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.