LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Gesloten aanhangers te koop

Elk type transport vraagt om de juiste trailer. Dat geldt voor het vervoer met een bakwagen, maar misschien nog wel meer voor vracht waarvoor een gesloten trailer nodig is. Wanneer u een dichte aanhangwagen kopen gaat, zult u zich dan ook moeten oriënteren op een omvangrijk aanbod. PAK Aanhangwagens heeft gesloten aanhangers te koop in vrijwel alle denkbare varianten en veel zijn direct uit voorraad leverbaar. Indien gewenst kunnen wij ook een gesloten aanhangwagen speciaal voor u assembleren.

Dichte aanhanger kopen voor uw vervoersvraagstuk

Omdat de keuze bij overkapte trailers zo groot is, moet de aanschaf ervan weloverwogen gebeuren. Vooral de afmeting is voor velen doorslaggevend, maar zaken als het vereiste totaalgewicht, het aantal assen, of de aanhangwagen geremd of ongeremd is en de eventuele mogelijkheden voor uitbreiding met accessoires dient u eveneens op een rijtje te hebben. Maar een gesloten aanhanger kopen begint natuurlijk met het bekijken van de beschikbare exemplaren die qua transportfunctie in aanmerking komen. Wij hebben bijvoorbeeld dichte machine-, auto-, motor- en fietstransporters, paardentrailers voor één of twee edele viervoeters en eventueel met ruimte voor een koets, veetrailers, aanhangwagens met een presentatie-, beurs-, verkoop-, promotie- of podiumfunctie, vries-, koel- en bloemenwagens, aanhangers voor schaft- en/of sanitair doeleinden en trailers voor vrachtautorijscholen. In ons ruime assortiment ziet u ongetwijfeld de gesloten aanhangwagen te koop staan die u zoekt.

Uitstekende merken gesloten aanhangers te koop

Naast allerlei op bepaald transport toegespitste ontwerpen, kan bij het kopen van een dichte aanhangwagen ook worden gekozen uit meerdere merken. Fabrikanten richten zich vaak op specifiek vervoer. Zo zijn producenten als Careliner, Cheval Liberté en Ifor Williams bekende namen als het gaat om paardentrailers. Met name Cheval Liberté bouwt tevens wagens voor paardentransport waarmee een kleine koets kan worden vervoerd, en Humbaur brengt dit soort ontwerpen eveneens op de markt. Ifor Williams is daarnaast ook hét merk om een aanhangwagen gesloten te kopen voor veetransporten. Heeft u interesse in een overdekte autotrailer? Dan kunnen wij een Woodford uit voorraad leveren. Andere fabrikanten waarvan u via ons een gesloten aanhanger kunt aanschaffen zijn Proline, Easyline en Saris. Deze drie merken hebben een gevarieerd traileraanbod.

Toebehoren bij uw dichte aanhangwagen kopen

Als u in het aanbod een nieuwe gesloten aanhangwagen tegenkomt die geschikt is voor uw doeleinden, dan is het vaak mogelijk om deze uit te breiden. Vanzelfsprekend zijn alle aanhangers standaard voorzien van de gebruikelijke en meest gangbare features. Wie daar niet genoeg aan heeft, kan altijd kiezen voor door de producent aangeboden optionele extra’s. Ideaal voor paardentransport is bijvoorbeeld een camera die in de trailer kan worden geïnstalleerd, zodat u onderweg via een monitor uw paarden kunt observeren. Meer algemene nuttige accessoires zijn oprijplaten, een reservewiel, koppelings-, antidiefstal- en disselsloten en steunpoten. Wilt u in een dichte aanhanger die wij te koop hebben extra mogelijkheden om ladingen vast te zetten? Dan zijn spanbanden, cargostangen met cargorails of een ophangsysteem voor slachtvleestransport praktische uitbreidingen.

Gesloten aanhanger kopen op maat gebouwd

Hoewel bij de meeste merken diverse extra’s zijn aan te schaffen, kunt u er ook voor kiezen om een exclusief ontworpen gesloten aanhangwagen te kopen. Onze afdeling voor speciaalbouw staat klaar om een trailer voor u te bouwen die aan uw bijzondere wensen tegemoetkomt. Heeft u voor werkzaamheden op locatie bijvoorbeeld een verplaatsbare kantoorruimte nodig of een mobiele werkplaats of opslagunit? Dan kiezen wij in overleg met u een van onze dichte aanhangers uit om deze voor u aan te passen. Wat ook kan is een gesloten aanhangwagen met laadklep voorzien van een zijdeur of zijklep, een aanhanger ombouwen tot verkoopwagen, in een koelwagen een aggregaat aanbrengen voor actieve koeling onderweg of een koelmotor vervangen door een vriesmotor. Natuurlijk dienen wij ons altijd te houden aan de verkeersregels en de RDW-richtlijnen. Onze speciaalbouw afdeling zorgt er dus voor dat u ook een custom gesloten remorque mooi en in zeer goede staat bij PAK aanhangwagens kunt aankopen.

Aanhangwagen gesloten kopen met inruil

Om geld te besparen kunt u uw oude trailer bij ons inruilen. Wanneer deze nog geschikt is om door te verkopen zijn we namelijk altijd geïnteresseerd. Mail ons daartoe minstens vier goede foto’s van de binnen- en buitenkant van de bak, het chassis en de banden. Wij krijgen dan een indruk of we uw gesloten aanhanger te koop willen zetten als occasion. Als dat zo is, kunt u langskomen. Dan voeren wij een nadere inspectie uit en spreken bij goedkeuring een definitieve overnameprijs met u af.

Omdat wij dus voortdurend ook gebruikte aanhangwagens overnemen hebben wij een ruim occasionassortiment. Overigens bestaat het occasionassortiment uit zo goed als nieuwe en gebruikte aanhangwagens van 500 kg tot 2000 kg. Bij de zo goed als nieuwe exemplaren betreft het demowagens en showroommodellen van merken waarvan wij officiële dealer zijn. Het kan dus zijn dat een zo goed als nieuw demo model voor een occasion prijs weggaat, zo hadden wij laatst nog een demo Easyline gesloten aanhangwagen zijdeur 313x166x200cm die voor een aantrekkelijke prijs de deur uitging.

Dichte aanhanger kopen of leasen

Met 50 jaar ervaring is PAK het juiste adres voor gesloten aanhangwagens. Voor de afbetaling kan zowel voor een gebruikt als een nieuw en uit voorraad leverbaar exemplaar een leasecontract worden afgesloten van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Neem contact op voor meer informatie over leasen via PAK. Behalve in onze showroom kunt u eveneens online kopen. Door verder gebruik te maken van onze website stemt u in met onze cookiepolicy.Nieuwsgierig over het gebruik van deze site en wilt u meer weten hierover? PAK aanhangwagens hecht veel waarde aan vertrouwen, echter zijn wij niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van een gesloten aanhangwagen die niet gekeurd is. Lees dan de disclaimer-pagina.