LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Om goederen tijdens het transport ervan optimaal te beschermen, is een trailer met een gesloten bak een uitstekende oplossing. Dichte aanhangers zijn er echter in vele soorten en maten, zodat bij de aanschaf ervan de juiste afweging moet worden gemaakt. PAK helpt u daar graag bij. Bovendien verkopen wij gesloten aanhangers voor prijzen die tot de laagste van Nederland behoren. Koop uw dichte trailer via onze website, kom langs in onze showroom in Schore of laat een aanhanger bouwen.

Voordelige prijs gesloten aanhangwagen van topmerk

Als officiële dealer van meerdere trailermerken kunt u bij ons altijd terecht voor recent op de markt gebrachte nieuwe gesloten aanhangers, u kunt er zeker van zijn dat al onze aanhangwagens in goede staat zijn. Wij kunnen onder andere exemplaren van Ifor Williams, Saris, Proline en Easyline uit voorraad leveren, ook voor een aanhangwagen hapert bent u bij ons aan het juiste adres. Afgezien van de uiteenlopende toepassingen die de verschillende ontwerpen hebben, onderscheiden deze wagens zich vooral van elkaar qua gewichtsklasse. Onze gesloten aanhanger prijzen lopen daar min of meer evenredig mee op. Wij verkopen gesloten trailers die tussen 750 en 3500 kg wegen, waarbij de diverse afmetingen veelal bepalend zijn voor het totaalgewicht. Het aantal wielen waarvan een aanhangwagen is voorzien hangt hiermee samen. In de categorieën tot 1350 kg zijn bijvoorbeeld met name enkelassers te vinden, terwijl aanhangers vanaf 1500 kg over twee assen beschikken. Afhankelijk van de lengte bestaan er evenwel ook trailers met drie paar assen. Dit gaat onder meer op voor de 3500 kg wegende Proline die afmetingen heeft van 485x204x210cm.

Veel keuze bij gesloten aanhangwagens

De belangrijkste vraag bij de aankoop van een dichte aanhanger is waarvoor u deze wilt gaan inzetten. Het antwoord bepaalt het type nieuwe gesloten aanhangwagen dat u aanschaft, dat op zijn beurt weer invloed heeft op het gewicht en de gesloten aanhangers prijzen. Bij PAK hebben we allerlei modellen op voorraad. Hieronder bevinden zich verkoop-, beurs-, promotie-, podium- en presentatieaanhangers, sanitair- en schaftwagens, gesloten fiets-, machine-, auto- en motortrailers, bloemen-, vries- en koelwagens, lesaanhangers, voor veevervoer gebouwde aanhangwagens, aanhangwagen met huif, en paardentrailers. Ook een nieuw gesloten exemplaar voor het transport van meubilair en dergelijke is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Wij hebben deze met achterdeuren of in de vorm van een gesloten aanhangwagen met laadklep. Overigens volstaat bij het aanschaffen van een dichte trailer tot 750 kg een B rijbewijs. Gaat uw interesse uit naar een hoger gewicht, dan dient u zich te realiseren dat het rijbewijs-B is toegestaan zolang het gezamenlijke gewicht van de aanhanger en het trekvoertuig maximaal 3500 kg bedraagt.

Extra’s kopen voor gesloten aanhanger

Onze prijzen voor dichte aanhangwagens zijn van dien aard dat er binnen uw gereserveerde budget altijd wel geld overblijft. Dit kunt u dan aanwenden om er accessoires bij te kopen. Afhankelijk van wat per merk mogelijk is, behoren tot de opties voor een gesloten aanhangwagen bijvoorbeeld een camera voor paardentrailers, cargorails en bijbehorende stangen om karren mee vast te zetten, spanbanden, een ophangsysteem voor vleestransport en oprijplaten. Extra’s die ook veel worden verkocht zijn een reservewiel, steunpoten en dissel-, koppelings- en antidiefstalsloten. U kunt voor een beperkte prijs een gesloten aanhanger dus al naar gelang uw wensen uitbreiden.

Leasecontract gesloten aanhangwagens prijzen

Het is geen enkel probleem als uw financiële mogelijkheden het momenteel niet toelaten om uw dichte aanhangwagen in één keer te betalen. Om toch gebruik te kunnen maken van de trailer kunnen wij u namelijk tegemoetkomen met een leaseplan. Dit betekent dat er gedurende 12, 24, 36, 48 of 60 maanden een vast bedrag van uw rekening wordt afgeschreven. Hoe hoog dit leasebedrag is, ligt aan de prijs van de gesloten aanhanger die u koopt en uw financiële situatie. Het voordeel is dat terwijl de afbetalingstermijn loopt u gewoon over de trailer kunt beschikken om uw werk of hobby uit te oefenen.

Speciaalbouw met gunstig prijskaartje

Voldoen de nieuwe aanhangwagens uit voorraad leverbaar niet aan uw wensen of bent u opzoek naar een opmaat gemaakte mobiele werkplaats? Ook dan hebben wij de oplossing! Bijzondere werkzaamheden of vrijetijdsbestedingen vragen om speciale oplossingen. En daarvoor bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor ondernemers en particulieren die behoefte hebben aan een aangepast ontwerp bouwen wij gesloten aanhangwagens voor prijzen die uiterst gunstig zijn. Onze speciaalbouw-afdeling heeft onder andere overdekte trailers voorzien van een generator of vriesmotor, verkoopaanhangers met een zijklep en wagens omgebouwd tot verplaatsbare werk- of opslagruimte. Ook als u ander maatwerk wilt laten verrichten aan uw gesloten aanhanger dan kunt u dat uiteraard laten weten. Wij overleggen met u wat de voor- en nadelen van uw voorstel zijn, maar ook in hoeverre de gewenste aanpassingen uitvoerbaar zijn en aan de verkeerswetgeving voldoen.

De laagste gesloten aanhangwagen prijzen

PAK Aanhangwagens kan u dus zeker helpen aan de juiste trailer. Wij hebben veel trailers nieuw en uit voorraad leverbaar. En mocht het model dat u zoekt niet bij ons aanwezig zijn, dan is het plaatsen van een bestelling vaak mogelijk. Desnoods kijken wij voor u uit naar een occasionexemplaar van uw voorkeursaanhangwagen. Via PAK in Kapelle kunt u dus gegarandeerd de gesloten aanhangwagen kopen die u zoekt. PAK aanhangwagens hecht veel waarde aan vertrouwen, echter zijn wij niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van een aanhangwagen die niet gekeurd is.