LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Alle soorten en maten aanhangwagens voor de scherpste prijs bij PAK aanhangwagens

Bij het kopen van een nieuwe aanhanger moet u bij de meeste aanbieders rekening houden met een behoorlijk prijskaartje. Dat het ook anders kan bewijst PAK Aanhangwagens. Ons bedrijf staat erom bekend de prijzen voor aanhangers op een aantrekkelijk niveau te houden. Zowel particulieren als ondernemers zijn dan ook zeer te spreken over de scherpe prijs die zij betalen en de hoge kwaliteit en uitstekende service die ze daarvoor krijgen. Bij PAK koopt u voor een goede prijs een aanhanger of paardentrailer nieuw of tweedehands.

Hoogwaardige merken met voordelige aanhangwagens prijzen

Er zijn talloze fabrikanten van aanhangwagens en paardentrailers, maar deze voldoen lang niet allemaal aan de hoge eisen die wij aan hen stellen. Daarom past onze inkoopafdeling een strenge selectie toe, zodat we er zeker van kunnen zijn dat er uitsluitend wagens van de hoogste kwaliteit in onze showroom staan. Om dat te bereiken en toch voor elke aanhangwagen de prijs voordelig te houden, betrekken wij onze nieuwe modellen bij aanbieders die voldoen aan onze voorwaarden voor prijs en kwaliteit. U vindt bij ons aanhangers van onder andere Ifor Williams, Saris, Careliner, Anssems, Hulco, Henra, Loady, Easyline en Proline. Deze bedrijven hebben jarenlange en soms zelfs decennialange ervaring met het bouwen van gesloten en open aanhangers met prijzen die alleszins betaalbaar zijn.

Omvangrijk aanbod aanhangwagens

In ons uitgebreide assortiment vindt u behalve een groot aantal merken ook bijna alle modellen en uitvoeringen. De prijs van een aanhangwagen kan echter per merk verschillen en het ontwerp, de afmetingen en het gewicht zijn daarop mede van invloed. Ons aanbod omvat alle gewichtsklassen van 750 tot 3500 kg, terwijl de lengte-, breedte- en hoogtematen al een even grote diversiteit laten zien. U kunt kiezen voor een open of gesloten aanhanger, enkelasser, tandemasser of tridemasser. Onder de beschikbare modellen bevinden zich koel-, vries- en bloemenwagens, auto- en machinetransporters, rijlesaanhangwagens, open en gesloten fietsaanhangers, vee- en paardentrailers, verkoop-, presentatie-, beurs-, promotie- en podiumwagens, sanitair- en schaftwagens, motor- en boottrailers en huifaanhangwagens. Om de aanhanger prijs nog gunstiger voor u te laten uitpakken, kunt u ook een occasion aanschaffen.

Aanhangwagen prijs biedt ruimte voor extra’s

Door de bescheiden prijzen die wij voor aanhangwagens rekenen, blijft er voldoende financiële ruimte over om er accessoires bij te kopen. Welke extra’s wij kunnen leveren bij een aanhanger kopen, wordt in grote mate bepaald door het model. Evengoed zijn meerdere van deze optionele producten geschikt voor zowel gesloten als open exemplaren. Hierbij kunt u denken aan vloer- of sjorogen, een reservewiel, een antidiefstal-, dissel- of koppelingsslot, steunpoten en oprijplaten. Uitbreidingen die speciaal bestemd zijn voor gesloten aanhangers zijn onder meer een zijdeur, cargostangen met cargorails en een opbergkist. Paardentrailers kunnen worden uitgerust met een camerasysteem, waarmee u uw paard of paarden tijdens de reis in de gaten houdt. Onder de opties voor open wagens bevinden zich een ladingnet en een huifopbouw. Net als onze aanhangwagens zijn ook alle extra’s direct uit voorraad leverbaar.

Prijzen aanhangers bij maatwerk

Vindt u onder onze nieuwe en gebruikte modellen niet de aanhangwagen die u zoekt? Geen probleem, want ook dan kunnen wij u van dienst zijn. PAK Aanhangwagens heeft voor bijzondere wensen namelijk een afdeling speciaalbouw. Onze ervaren en Bovag-gecertificeerde monteurs vervaardigen hier voor een concurrerende prijs een aanhanger op maat voor u. Als basis gebruiken wij een in ons assortiment aanwezig onderstel. Hierop brengen we de apparatuur of uitrusting aan die u nodig heeft. Zolang het uiteindelijke ontwerp conform de geldende RDW-regels is, creëren wij alle gewenste aanhangwagens voor prijzen die u nergens anders vindt. Denk bijvoorbeeld aan een wagen met een mobiele werkplaats, ingebouwde generator, hijskraan, gasverdeelstation, tankopbouw, reclamemogelijkheid of transportsysteem voor rolsteigers. Deze service is dus vooral bedoeld voor wie een aanhanger zoekt die geen massaproductie kent.

Goede prijs aanhangwagen inruil, huur of lease

Hoewel wij uiterst scherpe prijzen hanteren, kan het zo zijn dat uw financiële ruimte momenteel beperkt is. Ook dan is uw beoogde aanhangwagen kopen bij ons evenwel mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld door uw huidige exemplaar in te ruilen of bij aanschaf van een nieuwe wagen een leasecontract af te sluiten. In het laatste geval smeert u het voldoen van de aanhanger prijs uit over een periode tussen 12 en 72 maanden. Wij zijn daarnaast tevens het juiste adres voor het huren van een paardentrailer, bak- of gesloten aanhangwagen. In de verhuurcategorie op onze website ziet u alle huurmodellen die wij hebben. Uiteraard blijven ook bij het huren van aanhangers de prijzen voordelig. Wilt u meer weten over verhuur, verkoop, lease, inruil of speciaalbouw? Laat het ons dan weten via e-mail, telefoon of het online contactformulier.