LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Aanhanger enkelas Zeeland

Enkelas aanhangwagens zijn overwegend lichte trailers, die beperkte afmetingen hebben. Desondanks is de keuze aan enkelassers bijzonder uitgebreid en biedt deze categorie meer dan de bekende open bakwagens. Zeker als u besluit om uw aanhangwagen enkelas te kopen bij PAK. Als trailerspecialist voor Zeeland en de wijdere regio heeft PAK Aanhangwagens enkelas aanhangers voor allerlei klussen. De meeste daarvan zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat u bij een bezoek aan de showroom uw enkelas aanhanger meteen kunt meenemen.

Aanhangwagen enkelas veelzijdig en flexibel

De standaardbakwagen met een enkele as is misschien de meest verkochte aanhanger van Nederland. Dit model leent zich voor zowel particulieren als bedrijven en is dan ook een terugkerende vorm van verlengd transport in het dagelijks verkeer. Die populariteit is vooral te danken aan het feit dat er geen speciaal rijbewijs nodig is om ermee te mogen rijden. Dergelijke open aanhangwagens zijn over het algemeen namelijk geschikt voor het B rijbewijs. Dat wil zeggen wanneer ze het totaalgewicht van 750 kg niet overschrijden. Hoewel dit voor veel enkelas trailers geldt, zijn er evenwel ook zwaardere modellen. Vaak gaat het dan om wagens die vanwege het vervoer waarvoor ze dienen langer zijn of een bepaalde bakopbouw hebben. De kans dat u in een zwaardere gewichtsklasse uitkomt is bijvoorbeeld aanwezig wanneer u een gesloten enkelasser kopen wilt.

Alleen de beste merken aanhangwagen enkelas

Omdat wij officiële dealerovereenkomsten hebben met de belangrijkste fabrikanten van aanhangwagens, zo is PAK Aanhangwagens ook een erkende Saris dealer, zijn in onze showroom alle topmerken aanwezig. Deze zijn afkomstig uit Nederland, maar ook uit andere delen van Europa. U slaagt bijvoorbeeld op zoek naar een enkelasser aanhanger van het internationaal befaamde Nederlandse Anssems, maar ook als u zweert bij het Britse Ifor Williams. Andere producenten waarvan u bij ons een aanhanger enkelas kopen kunt zijn Saris, Hulco, Proline, Loady, Easyline en Humbaur. Welk merk geschikt voor u is, ligt met name aan waarvoor u de aanhangwagen nodig heeft. Veel merken bouwen namelijk wagens voor bepaalde doeleinden, zoals het transport van machines en voertuigen of vee. U bent voor uw beslissing of eventuele voorkeursmerk dus mede aangewezen op wat per fabrikant mogelijk is. Van de merken die wij verkopen zijn veel aanhangwagens echter uit voorraad leverbaar.

Vind de juiste aanhanger enkelas

Bij het kopen van een trailer maken zoals vermeld niet alle enkelas aanhangwagens deel uit van de lichtste gewichtscategorie. Wanneer u meer vracht per rit wilt vervoeren, hoeft u daarom niet altijd uit te wijken naar een exemplaar met dubbele assen. Bepaalde enkelas aanhangwagens, zoals sommige machinetransporters, lenen zich zelfs voor een totaalgewicht van 1800 kg. Het overgrote deel bevindt zich echter in lichtere categorieën tot 1500 kg. Goede voorbeelden daarvan zijn de Anssems enkelasser met huif en de Saris gesloten aanhangwagen geremde assen. Deze hebben beide een totaalgewicht van 1350 kg. Aanhangers boven de 750 kg zijn overigens altijd geremd. Wilt u een gesloten aanhangwagen geremde enkelasser kopen, dan zult u dan ook voor een zwaarder exemplaar moeten kiezen. Het nadeel daarvan is dat de chauffeur minimaal over een BE-rijbewijs dient te beschikken. Als u opzoek bent naar een nieuwe aanhangwagen tot 750 kilogram heeft u genoeg aan een rijbewijs B.

Enkelas aanhanger op afbetaling

Welke aanhangwagen met een enkele as u ook koopt, wij zorgen ervoor dat de prijzen altijd aantrekkelijk blijven. En mochten uw financiële mogelijkheden de aanschaf in de weg staan, dan sluit u bij ons eenvoudig een leasecontract af. Het afbetalen van een trailer enkelas kan worden uitgespreid over een periode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Een bijkomend voordeel van leasen is dat u er wellicht belastingtechnisch profijt van hebt. Ongeacht of u voor een leaseperiode kiest of het aankoopbedrag in één keer betaalt, krijgt u bij PAK overigens altijd twee jaar garantie. De garantietermijn en leaseopties zijn zowel voor nieuwe als tweedehands enkelassers geldig.

Vandaag nog aanhangwagen enkelas kopen

Wanneer u in ons aanbod de perfecte enkelas aanhanger tegenkomt, kunt u deze gewoon online bestellen. U hoeft zelfs niet naar ons bedrijf in Zeeland te komen, want de PAK-transportdienst levert de trailer voor een relatief kleine meerprijs bij u af. Op zoek naar een aanhanger enkelas is direct beslissen natuurlijk geen must. Ziet u bijvoorbeeld een tandemasser die u in een uitvoering met één as wilt aanschaffen? Vraag ons dan gerust of dit mogelijk is. Het komt namelijk vaker voor dat een fabrikant van eenzelfde dichte aanhanger of open bakwagen enkel asser en tandemasser modellen uitbrengt. Wilt u meer weten over een merk of trailertype, dan zijn wij voor advies en aanvullende informatie te bereiken via social media, telefoon, het online antwoordformulier of e-mail. Als bedrijf voor trading in- en verkoop nemen wij trouwens ook gebruikte en nog in goede staat verkerende aanhangers over.

 

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Deze pagina vindt u hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.