LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Aanhangwagens goedkoop kopen, goedkope aanhangwagen te koop

Bij het kopen van een aanhanger wilt u uiteraard een scherpe prijs betalen. Zo blijft er financiële bijvoorbeeld ruimte over voor eventuele uitbreidingen of aanpassingen aan de trailer. En daarnaast geeft het een goed gevoel als u slaagt bij de voordeligste aanbieder van kwaliteitstrailers. Grote kans dat u dan uitkomt bij PAK Aanhangwagens. Wij zijn namelijk het juiste adres om een goedkope aanhanger te kopen in Zeeland.

Goedkope aanhangwagen te koop in diverse varianten

Bij plannen om een trailer aan te schaffen, zal ons voordelige keuzeaanbod u zeker bevallen. Wij beschikken over talloze aanhangers, waarvan een groot deel direct uit voorraad leverbaar is. Hieronder bevinden zich open en gesloten aanhangers die zich lenen voor elk type transport. Zo hebben we open trailers waarmee motoren, boten, auto’s, fietsen en machines zijn te vervoeren, maar ook reguliere bakwagens zoals die vaak gebruikt worden door groenvoorzienings- en bouwbedrijven. In ons assortiment vindt u tevens verschillende soorten dichte modellen, waaronder vries- en koelaanhangers, paardentrailers, veewagens, mobiele sanitair- en schaftketen en podium-, verkoop-, promotie- en beursaanhangwagens. De trailers bevinden zich in gewichtsklassen tussen 750 en 3500 kg. De lichtste categorieën bieden daarnaast keuze uit een geremde of ongeremde aanhanger. Zwaardere exemplaren zijn sowieso geremd.

Bekend merk goedkope aanhangwagen

Het kopen van een betaalbare trailer hoeft u er niet van te weerhouden om voor een breed gewaardeerd merk te kiezen. Ook aanhangers van bekende fabrikanten zijn bij ons namelijk uiterst scherp geprijsd. In het assortiment zijn onder andere de merken Anssems, Humbaur, Easyline, Hapert, Saris, Henra, Ifor Williams, Hulco en Proline vertegenwoordigd. Dit zijn stuk voor stuk producenten van internationale allure, die vaak al decennia en soms zelfs al meer dan honderd jaar actief zijn als trailerbouwer. Wij hebben van elk van deze merken in iedere categorie en voor elk vakgebied doorgaans meer dan één goedkope aanhanger te koop. Zo kunt u een afgewogen keuze maken als u een nieuwe aanhangwagen kopen wilt.

Goedkope aanhanger kopen met maatwerk

Mocht u bepaalde eisen aan uw trailer stellen die niet kunnen worden ingewilligd middels een reguliere merkwagen, dan is speciaalbouw iets voor u. Wij hebben Bovag-gecertificeerde medewerkers die voor u een aanhanger op maat kunnen ontwerpen en samenstellen. Het kan daarbij gaan om het inrichten van een dichte wagen als werk- of opslagruimte of het aanbrengen van rolluiken, een zijklep of zijdeur of andere achterdeuren. Ook het monteren van installaties op een bakwagen behoort tot de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een compressor, hijskraan, gasverdeelstation, displayframe voor reclamedoeleinden of bok voor vlakglas of steigeronderdelen. Meestal wordt hier het chassis van een occasion voor gebruikt, zodat een nieuwe open aanhangwagen kopen in dat geval niet nodig is.

Ook voor tweedehands goedkope aanhanger

Onder onze te koop aangeboden occasionwagens bevinden zich soms ook modellen die in het verleden uitbreidingen of andersoortige wijzigingen hebben ondergaan. Indien een gemodificeerde aanhanger voor uw werk noodzakelijk is, zou het dus zomaar kunnen dat u een geheel of grotendeels geschikt exemplaar in het tweedehandsaanbod tegenkomt. Tevens vindt u hier demotrailers die de afgelopen tijd in onze showroom hebben gestaan. Deze hebben een recent bouwjaar en zijn dankzij hun vaak korte verleden als showmodel eigenlijk nog in nieuwstaat. Zoekt u een vrijwel nieuwe goedkope aanhangwagen te koop? Dan is een demowagen aanschaffen het overwegen dus zonder meer waard.

Soorten aanhangwagens

Er zijn veel verschillende soorten aanhangwagens, zo heeft u keuze uit een ongeremde of een geremde aanhangwagen en een open of een gesloten aanhangwagen. Ook het gewicht van de aanhangwagens kan erg verschillen per model, zo zijn er aanhangers van 750 kg maar ook van 3500 kg. Wat u ook zoekt, PAK Aanhangwagens heeft altijd een ruime voorraad gebruikte en nieuwe aanhangwagens. U bent dus gegarandeerd aan het juiste adres bij PAK Aanhangwagens.

Extra’s bij kopen aanhangwagen

Voor het maken van kleine aanpassingen aan een trailer is maatwerk niet nodig. De meeste merken hebben namelijk een ruim aanbod met accessoires en toebehoren waarmee u uw aanhanger kunt laten uitrusten. De beschikbare opties wisselen per type, maar het assortiment omvat bijvoorbeeld contourverlichting, vloer- en sjorogen, vlakzeilen, spanbanden, ladingnetten, rekken om een open bak hoger te maken, oprijplaten voor extra laadgemak, een andere binnenvloer, ophangsystemen voor vleestransporten, cargorails en cargostangen zodat karren op hun plaats blijven, een elektriciteitsvoorziening en een camera voor in een paardentrailer. Doordat wij een officiële dealer van meerdere merken zijn, kunnen deze accessoires en uitbreidingsonderdelen altijd bij ons worden besteld. Sommige extra’s hebben we uit voorraad leverbaar.

Mogelijkheden goedkope aanhangwagen kopen

Kom langs in onze showroom als u zich persoonlijk wilt laten informeren over onze trailers. Een afspraak maken kan via e-mail, social media, telefoon of het contactformulier op de site. Dankzij onze gebruiksvriendelijke website hebben wij al talloze tevreden klanten online van een voordelige aanhanger kunnen voorzien. Zeker wanneer bekend is welk merk en welk type u nodig hebt, is via internet kopen erg aantrekkelijk. Onze transportservice levert uw aanhangwagen bovendien kosteloos af op het gewenste adres. Voor het aflossen van het aankoopbedrag kan een leaseperiode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden worden afgesproken. Besluit u verder gebruik te maken van de site en online te kopen, dan gaat u akkoord met onze cookie-instellingen. Wilt u meer weten over de cookies die wij plaatsen, dan verwijzen we u graag naar onze disclaimer-pagina.