LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Altijd de juiste aanhangwagen tandemas

Het assortiment aanhangers met dubbele assen bestaat vooral uit grotere en zwaardere exemplaren en omvat talloze modellen. U vindt op deze pagina dan ook tandemas trailers voor uiteenlopende transportdoeleinden. En uiteraard zijn zowel ondernemers als particulieren die een open of gesloten tandemasser aanhanger nodig hebben welkom bij PAK Aanhangwagens. Al meer dan 50 jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor tandemas aanhangers in alle voorkomende afmetingen en categorieën.

Tandemas aanhangwagen in elke gewichtsklasse

Een belangrijk verschil tussen enkelassers en tandemassers is de gewichtsklasse waarin deze laatste verkrijgbaar zijn.Waar de zwaarste wagens met één as een maximum totaalgewicht van 1800 kg hebben, varieert het aanbod geremd of ongeremd tandemassers van 750 tot 3500 kg. Onder de lichte dubbelas aanhangers van 750 kg heeft u de keuze uit bakwagens, kippers, plateauaanhangwagens, gesloten trailers en huifaanhangers. Het voordeel van deze trailers is dat u als chauffeur van de trekauto alleen een B rijbewijs hoeft te hebben. Voor al het hogere laadvermogen dient u te beschikken over een BE rijbewijs. Dit rijbewijs is daarom sowieso nodig als u bijvoorbeeld met een tandemas koel-, vries- of bloemenwagen, paarden- of veetrailer, verkoop-, podium-, presentatie-, promotie- of beursaanhanger of auto-, motor- of machinetransporter wilt rijden. Overigens bestaan er ook zeer degelijke koelaanhangers en motortrailers van 750 kg met een enkele as.

Groot aantal merken aanhanger tandemas

Vrijwel alle door ons aangeboden merken zijn vertegenwoordigd wanneer u een dubbelas aanhangwagen besluit aan te schaffen. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een lichte en dus een ongeremde tandemasser aanhangwagen, dan heeft u vooral met Loady volop keuze. Verder vindt u meerdere aanhangers van Easyline die 750 kg wegen. Op dit laatste merk kunt u tevens vertrouwen op zoek naar bijvoorbeeld een tandemas gesloten aanhangwagen of kipper van 2000 kg of een motortrailer met een dergelijk totaalgewicht. Het is in deze zwaardere categorieën echter met name Proline dat veel keuze biedt. Van deze fabrikant hebben wij onder meer van dubbele of driedubbele assen voorziene machine-, motor- en autotransporters, plateauaanhangers, bakwagens, kippers, gesloten aanhangers en bloemen-, koel- en vrieswagens. Ifor Williams, Anssems en Saris zijn enkele andere merken waarvan we tandemas en tridemas auto-, machine- en motortrailers, dichte en open aanhangwagens en kippers met een hoger totaalgewicht uit voorraad leverbaar hebben.

Tandemasser leasen bij PAK

Hoewel wij bij de verkoop van aanhangwagens voordelige prijzen hanteren, is het vaak zo dat trailers in een hogere gewichtsklasse ook wat meer kosten. Om het kopen van een tandem asser aanhanger voor iedereen mogelijk te maken, kunt u bij ons daarom een leasecontract afsluiten. Ondernemers en particulieren met beperkte financiële middelen dragen dan een vast laag bedrag per maand af, maar hebben hun dubbelas aanhangwagen gedurende deze periode al wel in hun bezit. Wat betreft de leasetermijn kunt u kiezen uit periodes van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Het aankoopbedrag en uw financiële mogelijkheden zijn bij het vaststellen van de leaseperiode doorslaggevend. Ongeacht de termijn krijgt u altijd twee jaar garantie op uw aanhanger tandemas.

Aanhangwagen tandemas kopen

Voor het aanschaffen van een tandemas open of gesloten aanhanger bent u welkom in onze showroom in Kapelle, maar u kunt ook een bestelling plaatsen via onze website. Aan het eind van het online aankoopproces geeft u aan of u de trailer door ons thuis geleverd wenst te krijgen of komt ophalen met eigen vervoer. Wanneer u hulp nodig hebt bij het selecteren van een tandem asser aanhangwagen, kunt u voor uw aankoop beter naar de showroom komen. Om er zeker van te zijn dat wij de tijd voor u kunnen nemen, vragen wij u vriendelijk om de datum en het tijdstip van uw voorgenomen bezoek door te geven. Dit kan via e-mail, het contactformulier op de site, telefoon of social media. Hoewel bij ons honderden aanhangers direct uit voorraad leverbaar zijn, verzoeken wij u om bij specifieke wensen eerst contact op te nemen. Zo nodig kunnen wij de door u gezochte dubbelas aanhangwagen dan bestellen.