Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Fietsaanhangwagens

Open of gesloten fietsaanhangwagen kopen Het transport van vervoersmiddelen vraa... Lees meer

Open of gesloten fietsaanhangwagen kopen Het transport van vervoersmiddelen vraagt om specifieke aanhangwagens. Ten eerste moeten de voertuigen moeiteloos op of in de trailer kunnen worden geladen. Ten tweede is het van belang dat deze goed zijn vast te zetten, zodat tijdens de r... Lees meer

Helaas, er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

Fietsaanhangwagens

Open of gesloten fietsaanhangwagen kopen

Het transport van vervoersmiddelen vraagt om specifieke aanhangwagens. Ten eerste moeten de voertuigen moeiteloos op of in de trailer kunnen worden geladen. Ten tweede is het van belang dat deze goed zijn vast te zetten, zodat tijdens de reis geen schade ontstaat.

De meeste bekende fiets aanhangwagen is de standaard open aanhangwagen maar wij leveren ook een gesloten aanhangwagen voor fietsen. Voordelen van een gesloten aanhanger is dat uw fietsen beschermd zijn tegen diefstal maar ook tegen slechte weersomstandigheden zoals hagel en harde wind. Van belang is dat u met het kleinste gemak uw fiets veilig kunt plaatsen op of in de fietsaanhanger.

PAK Aanhangwagens heeft een divers assortiment aanhangwagens speciaal ingericht voor fietsen. Er is al een fiets trailer voor 2 fietsen maar ook voor meerdere fietsen, voor als u bijvoorbeeld met uw fiets vereniging of schoolklas een groot aantal fietsen moet verplaatsen naar een andere omgeving. U kunt kiezen uit een standaard fiets aanhangwagen maar ook voor een speciaalbouw fietstrailer, volledig op maat gemaakt, naar uw wensen en behoeftes.

Ons speciaalbouw team hecht veel waarde aan innovatie. Door te blijven innoveren kunnen wij zorgen voor divers aanbod fietsaanhangers. Ons doel is om te zorgen dat u uw fiets(en) zonder beschadigingen kunt vervoeren van A naar B op een comfortabele en veilige manier. Heeft u een mountainbike, elektrische fiets, racefiets of een gewone fiets ? PAK Aanhangwagens heeft een groot assortiment aanhangers om fietsen te vervoeren.

Onderhoud

Heeft u een fiets aanhanger en is deze nodig toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw fiets aanhanger onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk om te kijken wat bij u past, daarbij gaat het om de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De belangrijkste punten zijn het gewicht en de afmetingen van de aanhangwagen. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij denken met u mee!

 

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.be/informatie-voor-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.