LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Tridemas

Tridemas aanhangwagen

Een aanhangwagen met het hoogste laadvermogen is een tridemas aanhanger. Een tridemas is een drieas aanhangwagen waarbij elke as bestaat uit twee wielen. Bent u op zoek naar een aanhangwagen waarbij u het maximale laadvermogen heeft? Zoekt u een aanhanger die geschikt is voor de zwaardere klussen? Dan is een drieas aanhangwagen de juiste oplossing.

Drieas aanhangers bij PAK Aanhangwagens

Binnen ons assortiment aanhangwagens bevinden zich ook een aantal series tridemas aanhangers. Het aanbod is in vergelijking met de enkelas- en tandemas aanhangwagens een stuk lager maar wij kunnen de garantie geven dat deze wagens van de hoogste kwaliteit zijn. U bent bij ons aan het juiste adres voor de volgende types drieas aanhangers:

  • Kippers
  • Machinetransporters
  • Plateauwagens
  • Veetrailers

Een bezoek aan onze showroom is de moeite waard. Hier kunt u diverse modellen bekijken en samen met onze specialisten kijken naar de overige wensen en behoeftes. Wij helpen u graag bij het hele traject bij de aanschaf van een nieuwe tridemas aanhanger. Van oriëntatie tot aan de koop, maar ook na de koop staan wij voor u klaar.

Indien u bij ons in het systeem staat krijgt u van ons jaarlijks een bericht dat uw aanhanger toe is aan onderhoud. Wij raden u aan dit onderhoud ook jaarlijks te laten uitvoeren. Wij controleren de wagen grondig zodat u gegarandeerd veilig de weg op kunt. Wilt u meer weten over onze onderhoudsbeurten? Lees hier meer over op de speciale onderhoud pagina.

Is de grote investering van een nieuwe tridemas een groot struikelblok? Bij PAK Aanhangwagens kunt u ook de aanhanger leasen. Tegen een vast maandelijks tarief koopt u de aanhanger. Via de leasecalculator op de productpagina kunt u alvast een idee opdoen van de maandelijkse kosten. Wilt u meer informatie lezen over onze leasemogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina.

Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Deze pagina vindt u hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.