Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Tridemas

Tridemas aanhangwagen

Een aanhangwagen met het hoogste laadvermogen is een tridemas aanhanger. Een tridemas is een drieas aanhangwagen waarbij elke as bestaat uit twee wielen. Bent u op zoek naar een aanhangwagen waarbij u het maximale laadvermogen heeft? Zoekt u een aanhanger die geschikt is voor de zwaardere klussen? Dan is een drieas aanhangwagen de juiste oplossing.

Drieas aanhangers bij PAK Aanhangwagens

Binnen ons assortiment aanhangwagens bevinden zich ook een aantal series tridemas aanhangers. Het aanbod is in vergelijking met de enkelas- en tandemas aanhangwagens een stuk lager maar wij kunnen de garantie geven dat deze wagens van de hoogste kwaliteit zijn. U bent bij ons aan het juiste adres voor de volgende types drieas aanhangers:

  • Kippers
  • Machinetransporters
  • Plateauwagens
  • Veetrailers

Een bezoek aan onze showroom is de moeite waard. Hier kunt u diverse modellen bekijken en samen met onze specialisten kijken naar de overige wensen en behoeftes. Wij helpen u graag bij het hele traject bij de aanschaf van een nieuwe tridemas aanhanger. Van oriëntatie tot aan de koop, maar ook na de koop staan wij voor u klaar.

Indien u bij ons in het systeem staat krijgt u van ons jaarlijks een bericht dat uw aanhanger toe is aan onderhoud. Wij raden u aan dit onderhoud ook jaarlijks te laten uitvoeren. Wij controleren de wagen grondig zodat u gegarandeerd veilig de weg op kunt. Wilt u meer weten over onze onderhoudsbeurten? Lees hier meer over op de speciale onderhoud pagina.

Is de grote investering van een nieuwe tridemas een groot struikelblok? Bij PAK Aanhangwagens kunt u ook de aanhanger leasen. Tegen een vast maandelijks tarief koopt u de aanhanger. Via de leasecalculator op de productpagina kunt u alvast een idee opdoen van de maandelijkse kosten. Wilt u meer informatie lezen over onze leasemogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina.

Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.