LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Kleine aanhanger kopen

Wanneer u vracht met een laag gewicht of van een beperkt formaat te vervoeren heeft, is een kleine aanhangwagen in de lichtste categorie daarvoor ideaal. Met name particulieren maken hier veel gebruik van, maar ook in bepaalde bedrijfstakken zijn dit soort trailers uitermate populair. Zoekt u een kleine aanhangwagen te koop, dan bestaat het keuzeaanbod uit verschillende fabrikanten, ontwerpen en varianten. PAK Aanhangwagens kan de belangrijkste merken en modellen onder de kleine aanhangers uit voorraad leveren.

Kleine aanhanger te koop van Anssems

Onder de kleine trailers die wij verkopen vindt u exemplaren van verschillende uitstekende merken. Meerdere daarvan bieden diverse ontwerpen en varianten aan, zoals het Nederlandse Anssems. U kunt bij ons onder meer terecht voor een Anssems bakwagen 250×127cm 1300kg aanhanger aanhangwagen en een Anssems plateauwagen 251×153cm aanhanger aanhangwagen. Heeft uw bedrijf toch meer behoefte aan een trailer die een slag groter is? Ook in dat geval biedt het assortiment van deze fabrikant uitkomst. Kies dan bijvoorbeeld voor de Anssems 295×147cm bakwagen aanhanger aanhangwagen of de Anssems PSX plateauwagen 325×178cm aanhanger aanhangwagen. Met de bakwagen 300×162cm aanhanger aanhangwagen schaft u een in meerdere opzichten praktische tussenvorm aan.

Tevens andere kwaliteitsmerken aanwezig

Gaat uw voorkeur uit naar een andere trailerbouwer met een Nederlandse achtergrond, dan bieden Hapert en Hulco goede mogelijkheden. Eerstgenoemde brengt onder andere de Hapert plateauwagen 305×160cm aanhanger aanhangwagen op de markt. Deze bevindt zich in gewichtsklassen variërend van 2000 tot 3500 kg en is dan ook voorzien van twee of meer assen. U koopt hiermee een top plateauwagen met voorhek aanhanger aanhangwagen. Nu is een lengte van drie meter niet bepaald klein, maar omdat sommige plateauwagens ruim zes meter lang zijn is deze Hapert een middenmoter. Vergelijkbare maximumafmetingen komen voor onder machinetrailers. De machinetransporter Hulco Terrax 3500kg 394×180cm aanhanger aanhangwagen tridemasser wordt onder andere overtroffen door verschillende tridem- en tandemas transporters van het Britse merk Ifor Williams. Afhankelijk van het type en de toepassing laten kleinere aanhangers dus een behoorlijke diversiteit aan afmetingen zien.

Leasecontract bij kopen kleine trailer

Voor kleine aanhangwagens betaalt u over het algemeen een aantrekkelijke prijs. Niet iedereen heeft evenwel dezelfde financiële mogelijkheden en daarom kunt u uw kleine aanhanger bij ons desgewenst leasen. De afbetaling vindt dan plaats over een periode van een jaar of meer. De lengte van het leasecontract laten we afhangen van het aankoopbedrag en uw budget, en de looptijden die wij hanteren zijn 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Uiteraard heeft u bij het ingaan van het overeengekomen plan per direct de beschikking over uw kleine aanhangwagen. Voor elke nieuwe of gebruikte trailer die u bij ons koopt geldt bovendien een garantieperiode van twee jaar.

Kleine aanhangwagens aanbiedingen en acties

Voordelig uit zijn bij de aanschaf van een aanhanger is ook mogelijk door te kiezen voor een van onze actiemodellen of aanbiedingen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met afgeprijsde aanhangwagens klein, dat regelmatig wordt gewijzigd. Heeft u interesse in een nieuwe Henra aanhanger plateauwagen 250x150cm of Anssems BSX bakwagen 251×130 geremd aanhanger? Dan kan het de moeite waard zijn om onze pagina’s met aanbiedingen te checken. Soms hebben we tijdelijke aanbiedingen met grotere geremde trailers. U kunt dan bijvoorbeeld via een weekactie een Saris plateauwagen met voorrek uit voorraad kopen voor een extra laag bedrag. Natuurlijk zijn wij ook hét adres voor actie ongeremde aanhangwagens en voor een open of gesloten aanhangwagen met de grootste keuze van Zuid Nederland.

Kleine aanhanger kopen online of in showroom

Als u de juiste trailer op onze website ziet staan, dan kunt u deze meteen bestellen. Tijdens dit proces zijn extra accessoires toe te voegen en kunt u aangeven of u thuisbezorging wenst. Wanneer de desbetreffende aanhangwagen op voorraad is, staat onze transportservice vervolgens binnen afzienbare tijd voor uw deur. In uw zoektocht naar een kleine aanhangwagen te koop bent u vanzelfsprekend ook welkom in de showroom van PAK. U krijgt dan advies van een deskundige medewerker, zodat u een afgewogen oordeel kunt vellen en de beste keuze kan maken. Voor uitgebreidere hulp bij het vinden van een open of gesloten aanhanger klein verzoeken wij u wel om een afspraak te maken. Dat kan via social media, e-mail, telefoon of het contactformulier op deze website.

PAK Aanhangwagens brengt met zijn tweedehands afdeling kopers en verkopers dichter bij elkaar en hecht veel waarde aan vertrouwen. Onze aanhangwagens zijn meestal direct gratis af te halen, ook kunnen we deze voor een relatief kleine meerprijs bij u afleveren. Wij maken de aanhangwagen in een paar minuten tijd klaar voor gebruik zodat u zo snel mogelijk met uw nieuwe aanhangwagen de weg op kan. Als u meer informatie wenst te ontvangen kunt u zich altijd inschrijven voor de nieuwsbrief, het enige wat hiervoor nodig is uw e mailadres.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Deze pagina vindt u hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.