LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Aanhangwagens tandemas kopen

Tandemassers zijn aanhangwagens die beschikken over twee assen. Doorgaans betreft het trailers in de hogere gewichtscategorieën die zijn voorzien van dubbele assen, maar u kunt tevens bij ons terecht wanneer u een lichte aanhangwagen tandemas kopen wilt. Dankzij een ruim assortiment kunnen wij voldoen aan bijna alle transportbehoeften die vragen om een tandemasser aanhanger. PAK Aanhangwagens heeft namelijk tientallen dubbelas modellen uit voorraad leverbaar. De verkoop van aanhangwagens vindt online en in de showroom plaats.

Tandemasser kopen van hoogwaardig merk

Als tandemas ontworpen trailers zijn er in alle soorten en maten en van allerlei nationale en internationale merken. Voor een tandemasser geremd met een hoog totaalgewicht wordt u door Anssems, Easyline, Ifor Williams, Proline en Saris op uw wenken bediend. Op deze fabrikanten kunt u onder andere rekenen bij de aanschaf van een dubbelas koel-, vries- of bloemenwagen, gesloten aanhanger voor ongeconditioneerd vervoer, presentatie-, verkoop-, beurs-, promotie- of podiumwagen of dichte autotransporter. Daarnaast hebben wij tandemas paardentrailers vanaf 1500 kg en 2000 kg van Proline en Ifor Williams en van producenten als Cheval Liberté, Bücker Careliner en Humbaur. Het aanbod open dubbelassers in de geremde zwaardere categorieën omvat bakwagens, plateauaanhangers, kippers en auto-, motor-, machine-, boot- en fietstrailers. Ook bij de aanschaf van een lichte en dus ongeremde tandemasser is de keuze groot. Zo kunt u een 750 kg wegende Loady dubbelas bakwagen, huif- of plateauwagen kopen. Het merk Easyline specialiseert zich onder meer in lichtgewicht gesloten tandemassers ongeremd.

Lichte of zware aanhangwagen tandemas kopen?

De vraag welke gewichtsklasse uw dubbelas aanhanger dient te hebben, wordt beantwoord door het soort ladingen dat u ermee wilt transporteren. Ligt het gewicht in de regel tussen 550 en 600 kg, dan kunt u een tandemasser aanhangwagen met een totaalgewicht van 750 kg overwegen. In deze categorie vindt u gangbare open en gesloten aanhangers, alsmede huifwagens, kippers en plateauaanhangers. Voor aanhangwagens tot 750 kg heeft u als chauffeur niet meer nodig dan een B rijbewijs. Bij de aanschaf van een paardentrailer of andere dubbelasser in een van de hogere gewichtsklassen, dient u of de bestuurder van de trekauto in het bezit te zijn van een BE rijbewijs. Zonder dit rijbewijs is het altijd mogelijk om bijvoorbeeld een enkelas koeltrailer of motortransporter in de lichtste categorie te kopen. Alle overige aanhangwagens voor specifiek vervoer zijn meestal zwaarder en vragen zodoende om een BE-rijbewijs.

Tandemasser te koop aanbieden

Bij PAK kopen wij ook dubbelas aanhangers op om door te verkopen als occasion. Uiteraard moet de staat van uw open of gesloten tandemasser goed zijn, want ook bij tweedehands trailers staan we garant voor de beste kwaliteit. Wanneer u bijvoorbeeld een Henra gesloten aanhangwagen heeft die u niet meer gebruikt, dan horen wij dat graag. Om in te schatten of wij er iets mee kunnen, is het verstandig om ons eerst een aantal duidelijke foto’s ervan te mailen. Onze aandacht gaat vooral uit naar de binnen- en buitenzijde van de bak, de banden en het chassis. Bij interesse vragen wij u om met uw tandemasser langs te komen. Ons definitieve oordeel tot overname en het bedrag dat u er dan voor krijgt, kunnen we u pas geven als wij de dubbelas aanhanger met eigen ogen gezien hebben.

Op afbetaling tandemasser kopen

Wanneer u een aanhangwagen aan ons verkoopt en een vervangend exemplaar aanschaft, trekken wij de prijs die wij voor uw oude trailer bieden af van wat uw nieuwe kost. Dit mag een daadwerkelijk nieuwe wagen zijn, maar ook een occasion. In beide gevallen, en ook wanneer u niets in te ruilen heeft, kan voor de afbetaling een leasecontract worden afgesloten. U betaalt dan maandelijks een vast bedrag, terwijl leasen u afhankelijk van uw situatie tevens belastingvoordeel kan opleveren. Op basis van de aankoopprijs en uw financiële armslag bieden wij u een leaseperiode aan van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Gedurende de afbetalingstermijn kunt u uw tandemasser natuurlijk gewoon gebruiken.

Aanhanger tandemas kopen Zeeland

Of u nu beroepshalve een tandemasser 2000kg nodig heeft of als particulier een licht bakmodel wilt aanschaffen, bij PAK koopt u altijd een zeer degelijke aanhanger dubbelas voor een concurrerende prijs. Bij een bestelling via de website leveren we uw trailer voor een meerprijs desgewenst voor de deur af. Veel tandemas wagens zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat de levertijd kort is. PAK Aanhangwagens is tevens het juiste adres wanneer u eerst wilt zien wat er allemaal verkocht wordt. Op ons terrein en in onze showroom staan dubbelas aanhangwagens van alle merken overzichtelijk opgesteld, zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Als we voor u de juiste tandemasser te koop aangeboden hebben, dan maken wij deze na betaling gereed voor gebruik en rijdt u er niet veel later al mee weg. U vindt ons langs de A58 bij Kapelle in Zeeland. Maak voordat u langskomt bij voorkeur een afspraak.